Tuesday, July 3, 2007

Si altii se chinuie....

Am exclamat:
Uau!
cand am vazut blogul lui Adrian Nastase. Si mai ales subtitlul:
"Eu i-am sugerat mai bine sa vina sa-mi numere posturile."
Pai, bine mai fratilor, dar la datamai ex ministru de externe si ex prim-ministru, formularea cu "mai bine" dupa "sugerat" e cam nasoala. Si s-o mai pui si ca motto (sau moto, cu se zice acu')! Ideea e simpatica da' cu realizarea mai ne chinuim - adica pe romaneste "ne mai chinuim"...
Eu nu-s specialist in romana, dar daca tot exista un "grup de voluntari" asa cum scrie in "lamurire" ( care periaza comentariile razboinice, ca sa sune blogu' bine - si chiar ASEPTIC pe alocuri!) incercati sa gasiti fraze mai fluente.
Nu stiu de ce dar parca imi placea mai mult blogul lui Gusa, plin de injuraturi! Parea mai natural.
Oricum e de apreciat ca dl. Nastase are timp si chef pentru lamuriri...
Se pregateste de un contraatac la urmatoarele alegeri?
Intr-o noua lumina? New Nasty prin New Media?
Sa vedem...
Pana una alta poza aceea usor utecista e cam rasuflata, un fel de amestec de romantism bacovian cu UASCR (pentru cei care nu stiu, vom reveni!)
Sper ca nu am fost prea rau...
A propos, stiti cumva cine este Raluca - de pe blog roll-ul d-ului N?
Eu am crezut ca e Raluca Turcan, da' dupa cate stiu e la concurenta (adica PLD?!)

5 comments:

Vicentiu.Bolohan said...

Este zic eu o bigadiferenta intre bloguri si alte chestii pe net/tv/ziare etc. Iti zic imediat despre ce e vorba. Vezi urmatorul coment.

Vicentiu.Bolohan said...

Sa te bucuri daca vine cate un ratacit si iti zice ceva este contraproductiv la fel cum este sa te cheme nastase si sa crezi ca ai mai gasit un canal de propaganda. Lumea il stie ce fel de individ este si a poza in tehnici de PR inclusiv pe blog nu face decat sa il dezbrace si mai tare. Din proprie experienta stiu ce consecinte au faptele sale ca si ale altora si deci nu face decat sa fie si mai penibil.

La ce ziar esti? cred ca esti un privilegiat daca ai acces in mafia aia.

Acum, daca crezi ca dai lovitura pe net iti zic ce este o alta industrie din care se castiga doar daca esti promotorul ei si nu cel care sarac te duci in eldorado cu vise.

Nu vreau sa te descurajez dar daca crezi ca ai un cv public pentru huteri sa sti ca sunt milioane care plutesc in raurile de biti.

O idee. Esti jurnalist vad. Ai bulan sa incepi sa publici documente, poze, reportaje, flagranturi, coruptia din CRP? Poti sa le publici in toata lumea daca esti un jurnalist adevarat dar vei avea multe probleme cu mafia. Aici este diferenta intre cei 80% de papagali din presa si jurnalisti, la fel ca cei 99% de papagali blogeri si restul.

Daca te preocupa audienta. Altfel doar sa iei salariu si sa scrii ce iti spun stapanii este usor dar nici nu o sa rupi gardul. :))

Bafta.

Vicentiu.Bolohan said...

Inca ceva, am obiceiul sa nu tin cont de statusul celui cu care vb. Acum am dat un googlind si vad ca stai bine. Chiar ti-am cumparat ceva carti. Oare de ce imi vine sa vb cu dvs? ptr ca am dat un search?

E bine ca iesim in lume da` aici pe la noi cam pute si cred ca o vizita prin crp/cna ar fi mai fructuasa.

Bogdan Hrib said...

Aoleu, ti-am vizitat,stimate domn sau numai stimabile (eu cred ca nu trebuie sa trecem la DVS e prea ciudat prin zona asta?) si am inteles vreo 3 spre 4%... Promit insa ca voi aloca mai mult timp - unde s-o gasi timp de vanzare?... Pe curand.

Vicentiu.Bolohan said...

merci, just name, like vicentiu. Sa te feresca sfantu sa ai prea mult timp...
in rest sunt teorii pe care incerc si eu sa le articulez in ceva fain. e si un sistem antiaudienta ca nu vreau sa se aciuiasca orice fitos; cum si eu sunt novice, daca il intereseaza ok, daca nu....
Cum e public si moca zic sa fie pentru cine vrea. Poate o sa fie un tratat adevarat de economie dar peste ani, poate, dar pe bani :).